چهارشنبه، 6 خرداد 1394

پرسش :

بهترين روغن‌ها برای مالیدن به بدن كدام است؟

پاسخ :
پيامبر اکرم صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فرمودند:
كُلُوا الزَّيتَ، وَادَّهِنوا بِالزَّيتِ؛ فَإِنَّهُ مِن شَجَرَةٍ مُبارَكَةٍ؛
زيتون بخوريد و خود را با روغن زيتون چرب كنيد؛ چرا كه آن، از درختى خجسته است.
الكافی، جلد 6، صفحه 331، حديث 1

*******

امام على عليه ‏السلام فرمودند:
اِدَّهِنوا بِالزَّيتِ وَائتَدِموا بِهِ ؛ فَإِنَّهُ دُهنَةُ الأَخيارِ ، وإدامُ المُصطَفَينَ ؛
به روغن زيتون، خود را چرب كنيد و از آن، خورش سازيد؛ چرا كه آن، روغنِ نيكان و خورش برگزيدگان است.
الكافی، جلد 6، صفحه 331، حديث 4

*******

امام صادق عليه ‏السلام فرمودند:
البَنَفسَجُ سَيِّدُ أدهانِكُم؛
بنفشه، مِهتر همه روغن‏‌هاى شماست.
الكافی، جلد 6، صفحه 521، حديث 1

*******

امام صادق عليه‏ السلام فرمودند:
فَضلُ البَنَفسَجِ عَلَى الأَدهانِ كَفَضلِ الإِسلامِ عَلَى الأَديانِ. نِعمَ الدُّهنُ البَنَفسَجُ، لَيَذهَبُ بِالدّاءِ مِنَ الرَّأسِ وَالعَينَينِ ، فَادَّهِنوا بِهِ ؛
برترى بنفشه بر ديگر روغن‌‏ها به سان برترى اسلام بر ديگر اديان است. بنفشه، خوب روغنى است! درد را از سر و چشمان مى‌‏برد. خود را بدان، چرب كنيد.
الكافی، جلد 6، صفحه 521، حديث 5