سه‌شنبه، 2 تير 1394

پرسش :

نماز در قرآن از چه اهميتي برخوردار است؟

پاسخ :
واژه «الصّلاة» در قرآن، 78 بار تكرار شده است. بخشي از اين آيه ها درباره اهميت و جايگاه نماز و بخشي ديگر درباره اسرار و آثار نماز است. آيه اي نيز درباره آداب و شرايط نماز و همچنين ترك نماز در قرآن به چشم مي خورد. قرآن، نماز را جزو برنامه هاي حكومت اسلامي1 قرار داده است و در جاي ديگر نيز نماز را از اوصاف مؤمنان، متقين و محسنين مي داند.2

پی نوشتها:
1. نک: حج: 41.
2. نک: بقره: 3؛ توبه: 71؛ نمل: 2 و 3؛ لقمان: 2 - 4.
منبع: پرسمان نماز، محسن محمدی، نشر: قم: مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما (1389)