يکشنبه، 28 تير 1394

پرسش :

فاصله‌ی وطن همسر بنده تا وطن من بیشتر از مسافت شرعی است و محل کار و سکونت ما حدوداً ۳۰۰ کیلومتر با وطن اصلی فاصله دارد؛ نماز و روزه‌ی همسر بنده در وطن من چگونه است؟

پاسخ :
پاسخ توسط حجت‌الاسلام فلاح‌زاده بر اساس فتاوای حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی:
سؤال این است که همسر ایشان وقتی به وطن شوهر می‌آید نمازش کامل است یا نه؟ اگر همسر شما اهل وطن شما نیست یعنی آنجا زادگاهش نبوده است، آنجا زندگی نمی‌کرده و اهل جای دیگری است، وقتی با شما به وطن شما می‌آید، آنجا تابع نیست، یعنی نمازش شکسته است، روزه‌اش هم صحیح نیست، مگر اینکه تصمیم داشته باشد حداقل ۱۰ روز در آنجا بماند.
منبع: khamenei.ir