دوشنبه، 30 شهريور 1394

پرسش :

فاصله چاه آب آشاميدنى و چاه آب توالت چند متر بايد باشد و آيا زمين نسفت با زمين نرم فرق دارد و يا اگر زمينى كه همه اش سنگ است و چند متر از چاهى كه همه اش نرم است پائين تر كنده شود به نحوى كه رطوبت چاه توالت به چاه آب آشاميدنى سرايت نمايد و مزه آب چاه تغيير كند نجس مى شود يا خير؟

پاسخ :
نقاط زمين از جهت سِفت بودن و سفت نبودن و نيز از جهت پستى و بلندى متفاوت است و بايد طورى باشد كه سرايت نكند. آب چاه تا رنگ و يا بو و يا مزه اش به واسطه نجاست تغيير نكند نجس نمى شود ولى مسئله تنها نجس شدن نيست و آب آشاميدنى بايد پاكيزه باشد.
منبع: noorihamedani.com