دوشنبه، 30 شهريور 1394

پرسش :

يک نفر در ماه رمضان به سبب فعل حرام روزه اش را باطل كرده و نمى دانسته كه آيا به سبب اين فعل حرام روزه باطل مى شود يا خير؟ حالا چه وظيفه اى دارد؟

پاسخ :
اگر جاهل مقصر است بنابر احتياط بايد علاوه بر اين كه روزه را قضا نمايد، كفاره جمع انجام بدهد يعنى به شصت فقير به هر يک، يک مدّ گندم يا جو يا قيمت آنها را بدهد و دو ماه پى در پى هم روزه بگيرد.
منبع: noorihamedani.com