دوشنبه، 30 شهريور 1394

پرسش :

زائرانى كه در ماه مبارک رمضان به مكه مكرمه و مدينه منوره سفر مى كنند اگر هنگام غروب در مسجد الحرام و مسجد النبى صلى الله وعليه وآله وسلم حضور يابند به لحاظ اين كه اهل سنت زودتر از ما افطار مى كنند، آيا زائران ايرانى مى توانند همراه آنان افطار كنند يا خير؟

پاسخ :
پيش از مغرب شرعى نمى توانند افطار نمايند چون آيه شريفه «و اتمّو الصّيام» انتهاى روزه را شب معرّفى مى كند و بنظر حقير تقيّه مداراتى در افطار روزه، راه ندارد.
منبع: noorihamedani.com