دوشنبه، 30 شهريور 1394

پرسش :

كشاورزى تراكتورى دارد و آن خراب شده است، مبلغ دويست هزار تومان خرج آن كرده است، آيا آن مبلغ مذكور ر سر خرمن از گندم كسر نمايد يا خير؟ و ديگر اينكه با همان تراكتور براى ديگران كار كرده و مبلغ يكصد هزار تومان فايده برده است. بنابراين آيا ممكن است بگويم صد هزار تومان را جزء مخارج حساب كند؟

پاسخ :
فقط مقدارى از تراكتور كه در راه كارهاى كشاورزى گندم استهلاك شده است را مى تواند از نصاب گندم كسر نمايد و آن صد هزار تومان كه به عنوان اجرت كار تراكتور از ديگران گرفته را بايد به حساب مخارج تعمير تراكتور بگذارد و از مخارج سال محسوب مى شود.
منبع: noorihamedani.com