سه‌شنبه، 31 شهريور 1394

پرسش :

آيا چيزى كه مؤونه سال بوده است مانند خانه يا فرش و يا كتاب و وسائل و لوازم ديگر به همين جهت هم در سرسال خود در موع خمس آن را به حساب نياورده است امّا بعد از گذشتن سال، آن را مى فروشد، خمس به آن تعلق مى گيرد يا خير؟

پاسخ :
در فرض سؤال چنانچه بعد از گذشتن سال آن را بفروشد در غير خانه خمس بر آن تعلق نمى گيرد و در خانه نيز اگر خانه خود را مى فروشد تا خانه ديگرى را بخرد خمس بر آن تعلّق نمى گيرد ولى در غير اين صورت بايد خمس پول خانه را بدهد.
منبع: noorihamedani.com