سه‌شنبه، 31 شهريور 1394

پرسش :

مادر بنده نسبت به مسأله خمس آگاهى نداشته و سال قرار دادن را اصلاً نمى دانسته و 3 سال پيش، 200 هزار تومان را كه مربوط به 5 الى 6 سال پس انداز بوده به بانک سپرده و اصلاً نمى داند كه هر سال چقدر جمع كرده تا نهايتاً به اين مبلغ رسيده و امسال هم سود آن را جهت زيارت به مشهد مقدس خرج نموده و حال كه آگاه شده نمى داند تكليف چيست؟

پاسخ :
اگر مبلغ مذكو از راه هبه به دست آمده است خمس ندارد و اگر از راه كسب و تلاش به دست آمده است هر مقدار را كه يقين دارد از مخارج سال اضافه آمده است خمس دارد.
منبع: noorihamedani.com