سه‌شنبه، 31 شهريور 1394

پرسش :

اگر سرپرست خانواده با پول خمس نداده اشيائى براى منزل تهيه كند با وجود آنكه نسبت به مسأله خمس آگاهى نداشته استفاده افراد خانواده از وسيله مورد نياز اشكال دارد يا خير؟ اگر پدر يا مادر، با پول خمس نداده شيئى بخرند استفاده فرزندان از آن اشياء مورد نياز چه صورت دارد؟

پاسخ :
اگر مى دانند كه به آن پول بخصوص خمس تعلّق پيدا كرده و نداده است نمى توانند تصرّف كنند ولى اگر ندانند اشكالى بر آنها نيست.
منبع: noorihamedani.com