شنبه، 4 مهر 1394

پرسش :

بنده چون مسئول گروه حجّ بودم به استناد وظیفه ام مراقبت از بیماران و عاجزهاى گروه بود، وقوف اضطرارى انجام دادم، لطفاً وظیفه شرعى این جانب را بیان فرمایید.

پاسخ :
اگر هماه عجز بوده اید که لازم بوده به آنان باشید و آنان از وقوف اختیارى معذور بوده اند براى شما هم اشکالى نداشته، بلى اگر نایب کسى شده اید نیابت شما درست نبوده است.
منبع: noorihamedani.com