شنبه، 4 مهر 1394

پرسش :

شخصى در میقات براى خودش محرم مى شود و تلبیه مى گوید، بعد به فکر مى افتد که چون خودش حجّ واجب در سالهاى گذشته بجا آورده، براى پدر یا مادر یا یکى از خویشاوندان دیگرش حجّ تبرعى بجا آورد، آیا مى شود با نیت عدو کند، و یا دوباره به نیت شخص مورد نظر محرم شود یا خیر؟

پاسخ :
اگر به احرام صحیحى محرم شده، نمى تواند نیت را عوض کند و باید عملش را به همان نیتى که در احرام داشته، اتمام کند.
منبع: noorihamedani.com