شنبه، 4 مهر 1394

پرسش :

شخصى مکه مشرّف شده لکن غسل مسّ میت بر گردن داشته و قبل از رفتن غسل جنابت هم نکرده تکلیفش چیست؟

پاسخ :
در صورت امکان لازم است که خود بعد از غسل مسّ میت شخصاً طواف عمره تمتّع و نماز طواف و نیز طواف حج و نماز طواف و طواف نساء و نماز طواف نساء را انجام بدهد و اگر ممکن نیست باید براى انجام اینها نایب بگیرد و تا نایب، این اعمال را انجام نداده است از مباشرت با زن خوددارى کند.
منبع: noorihamedani.com