سه‌شنبه، 26 آبان 1394

پرسش :

تعداد زیادى از خانواده ها بدون هیچ گونه عقد شرعى در کنار هم زندگى مى‌کنند و الان داراى چندین فرزند مى‌باشند، و گمان آنان این بوده است که رضایت طرفین کفایت مى کند، با این گونه موارد چه باید کرد. افراد زیادى هم با این که معتقد بودند با مسیحى نمى‌شود ازدواج کرد در عین حال با دختران مسیحى با هم بدون هیچ گونه عقد دائم و موقت زندگى مى کنند و چندین اولاد مشترک دارند با این افراد چگونه باید برخورد نمود؟

پاسخ :
در صورتى که قصد ادامه زندگى مشترک دارند باید مطابق ضوابط عمل نموده و عقد نکاح جارى کنند.و فرزندان سابق چون از باب وطى به شبهه به وجود آمده اند شرعا ملحق به همان پدر و مادرشان هستند.
منبع: noorihamedani.com