سه‌شنبه، 26 آبان 1394

پرسش :

در خواندن صیغه طلاق در حضور شهود عدلین آیا عدالت واقعى شرط است یا به ظاهر که عادل است و فسق ظاهرى انجام نمى دهد کفایت مى کند و تحقیق لازم نیست؟ حتماً اگر نفس عدالت شرط باشد کار بسیار مشکل مى شود که صیغه طلاق را خوانده عنایت فرمایید جواب را مرقوم فرمایید.

پاسخ :
در طلاق عدالت واقعى در حین طلاق شرط است و راه پى بردن به آن مختف است یا بینه است یا شیاع موجب حصول اطمینان و یا معاشرت و بالاخره به هر وسیله که اطمینان حاصل شود کافى است و طلاق صحیح است هرچند که بعداً معلوم شود که عادل نبوده است واقعاً.
منبع: noorihamedani.com