سه‌شنبه، 26 آبان 1394

پرسش :

در زمان شاه مزرعه هایى را به عنوان اصلاحات ارضى از مالیکن عمده گرفتند و بین همان کشاورزان قریه اى که در آن قریه زارع بودند تقسیم کردند و از طرف شاه به هر یک از کشاورزان قباله اى دادند و در آن قباله میزان مالکیت هر یک از کشاورزان را معین کرده اند بفرمایید که: آیا آن کشاورزان به میزان همان قباله اى که در زمان شاه در دست دارند مالکند و بقیه زمین آن قریه مال همان مالک قبلى است و یا این که تمام اراضى آن قریه مال آن زارعین است و آن مالک عمده قبلى هیچ حق تصرفى در آن قریه ندارد؟

پاسخ :
بعد از انقلاب و تشکیل حکومت اسلامى براى این زمینها ضوابطى مقرر شد، بر اساس آن ضوابط عمل کردن صحیح و جایز است.
منبع: noorihamedani.com