سه‌شنبه، 26 آبان 1394

پرسش :

اگر کسى شرعا بر او حرام است که بیش از نصف شهریه را بگیرد ولى در عین حال به نحو تمام مى گیرد مثلاً فرض بفرمایید: کل شهریه 20 هزار تومان است که ده هزار تومان آن بر او حلال و 10 هزار تومان آن حرام است، آیا به صرف این که ده هزار تومان را انگشت بگذارد که این مال حلال و 10 هزار تومان دیگر مال حرام، مى تواند در 10 هزار تومان آن تصرف کند و یا طریقه جدا کردن آن روش دیگرى است؟

پاسخ :
این تقسیم بدون اجازه آن فقیهى که این وجه از طرف او داده مى شود صحیح نیست.
منبع: noorihamedani.com