سه‌شنبه، 26 آبان 1394

پرسش :

شخصى دو باب اطاق از خانه مسکونى خود را اجاره مى دهد به مبلغ معلوم ولى مدت اجاره را معلوم نمى کند بعد از مدتى موجر به مستأجر پیشنهاد مى کند که یا مال الاجاره را اضافه کن و یا مدتى به شما مهلت مى دهم که اطاقها را تخلیه نمایى آیا پیشنهاد مذکور شرعاً مانعى ندارد؟ و در صورتى که مستأجر هم به مقدار اضافه راضى شده لکن مال الاجاره را نپرداخته مدیون هست یا نه؟

پاسخ :
پیشنهاد مذکور مانعى ندارد.ولى اگر مدت معین نشده چنان چه ظاهر سؤال است اجاره صحیح نیست و موجر بیش از اجرة المثل طلب کار نیست.
منبع: noorihamedani.com