سه‌شنبه، 26 آبان 1394

پرسش :

به اینجانب از طرف سازمان متبوع یک دستگاه اتومبیل لندور مدل 1367 دولتى در اختیار واحد تحت فرماندهیم قرار داده شده بود که در امور ادارى و سرکشى واحدهاى زیر نظر و تردد استفاده نمایم لذا در اردیبهشت سال 75 با رعایت کلیه اصول ایمنى و حفاظتى از اتومبیل فوق که هیچگونه تعدى و تفریط و ترک فعل از ناحیه حقیر صورت نگرفته و در مقابل درب ورودى وزارت کشور در وقت ادارى، پارک نموده بودم، سارق یا سارقین از فرصت استفاده نموده و به انحاء مختلف اتومبیل را مورد دستبرد قرار داده اند.حال اینجانب با عنایت به این که نه تعدى، نه تفریطس و نه ترک فعل داشته ام آیا ضمان شامل حال حقیر خواهد بود یا خیر؟

پاسخ :
در صورتى که به هیچ وجه ترک مراقبت هاى لازم و تعدى و تفریط از شما صادر نشده، ضامن نمى باشید.
منبع: noorihamedani.com