سه‌شنبه، 26 آبان 1394

پرسش :

در بعضى مناطق براى این که به دختر بعد از فوت پدر سهمى نرسد، پدر در زمان حیات خویش تمام دارایى و املاک و باغات خود را بین پسرانش تقسیم کرده و هبه مى نماید تا بعد از فوت خویش دیگر دخترانش سهمى نداشته باشند حال آیا این کار با این نیت و قصد صحیح است یا خیر؟

پاسخ :
اگر هبه با شرایط خود انجام گرفته است صحیح است ولى محروم کردن برخى از وراث کار خوبى نیست.
منبع: noorihamedani.com