سه‌شنبه، 26 آبان 1394

پرسش :

خانمى در اثر ندانستن حکم خدا بدون اجازه از خاله خود با شوهر او ازدواج کرده است و چندین سال هم از این ازدواج مى گذرد، حالا متوجه شده است که اجازه خاله اش در صحت این ازدواج دخیل و شرط بوده است، مستدعى است وظیفه شرعى مشار الیها را بیان فرموده و آیا در این مدت چون حکم خدا را نمى دانسته است، گنهکار محسوب نخواهد بود؟

پاسخ :
اذن عمه در ازدواج با دختر برادر زن و اذن خاله در ازدواج با دختر خواهر زن شرط صحت عقد است.و اگر بعد از عقد هم اجازه بدهند عقد صحیح وگرنه باطل است، اکنون باید اجازه خاله آن خانم را تحصیل کرد و در صورت امکان باید جدا بشوند و در مدتى که جهل به حکم خداوند رحیم ان شاء الله مى بخشد و فرزندانى که تا این تاریخ به وجود آمده اند به پدر و مادر خود ملحق مى باشند.
منبع: noorihamedani.com