سه‌شنبه، 26 آبان 1394

پرسش :

1- تعداد زیادى از خانواده ها بدون هیچ گونه عقد شرعى در کنار هم زندگى مى کنند و الان داراى چندین فرزند مى باشند، و گمان آنان این بوده است که رضایت طرفین کفایت مى کند، با این گونه موارد چه باید کرد. 2- افراد زیادى با این که معتقد بودند با مسیحى نمى شو ازدواج کرد در عین حال با دختران مسیحى با هم بدون هیچ گونه عقد دایم و موقت زندگى مى کنند و چندین اولاد مشترک دارند با این افراد چگونه باید برخورد نمود؟

پاسخ :
پاسخ :1 و2 در صورتى که قصد ادامه زندگى مشترک دارند باید مطابق ضوابط عمل نموده و عقد نکاح جارى کنند.و فرزندان سابق چون از باب وطى بشبهه به وجود آمده اند شرعا ملحق به همان پدر و مادرشان هستند.
منبع: noorihamedani.com