چهارشنبه، 27 آبان 1394

پرسش :

من مى خواستم با دختر عمویم ازدواج کنم، اما چون شیر مادر او را خورده بودم نسبت به هم محرم هستیم و این شیر را من در زمان تولد خواهر بزرگ این دختر عمومى خورده ام و در واقع هر 2 دختر عموى من مى باشند.و من مدت یک ماه از شیر مادر آنها استفاده کرده ام ولى در این مدت شیر خشک نیز خورده ام.مثلاً امروز صبح که شیر خوردم تا صبح دیگریا دو روز بعد از آن شیر مى خوردم و د این میان از شیر خشک استفاده مى کردم و هیچ موقع 15 مرتبه پشت سرهم شیر نخورده ام با توجه به این که تمام این مطالب را از روى تحقیق بیان شد، وظیفه چیست؟

پاسخ :
اگر در بین پانزده مرتبه شیر خوردن یا در بین 24 ساعت، غذا یا شیر خشک خورده باشد محرمیت حاصل نشده است و همچنین اگر از خوردن شیر آن زن استخوان شما محکم نشده و گوشت در بدنتان نروییده است محرمیت حاصل نشده است و مى توانید با او ازدواج کنید و اگر در موضوعات فوق شک هم داشته باشید مى توانید ازدواج نمایید.
منبع: noorihamedani.com