چهارشنبه، 27 آبان 1394

پرسش :

مسجدى هست که حدود بیست سال قبل ساخته شده و براى استفاده جمعیت در حدود صد خانوار بوده که هم اکنون جمعیت به پنج هزار نفر رسیده با نظر مهندسین مسجدى بزرگ در کنار این مسجد ساخته مى شود و حیاطى بزرگ هم لازم است با نظر مهندسین ایجاد گردد آیا جایز است مسجد قبلى کرسى چینى گرد و نرده کشى شود و به حالت مسجدى باقى بماند فقط از هواى باز آن جهت حیاط مسجد جدید استفاده شود.

پاسخ :
چون توسعه مسجد مورد لزوم است اگر مسجد قبلى نرده کشى شده به حالت مسجد بماند و از فضاى آن جهت حیاط استفاده شود چنانکه مرقوم شده جایز است و احکام مسجد بر آن مترتب است.
منبع: noorihamedani.com