چهارشنبه، 27 آبان 1394

پرسش :

اگر مردى همسر و فرزند دارد و مجدداً با خانمى ازدواج کند و نمى خواهد به غیر از خانم کسى بداند، بنابراین در مورد ارث مى توانند با یکدیگر قرار بگذارند که از همدیگر ارث ببرند یا نه؟ و اگر نتوانند آیا باید وصیت کنند که فلان آقا یا فلان خانم این مبلغ را از من طلب دارد که بجاى ارث او باشد؟

پاسخ :
کلمه «طلب دارد» بیم مورد است، ولى مى تواند وصیت کند از اموالش به او بدهند یا به کسى بدهد که به او برساند البته وصیت تا ثلث مال صحیح است.
منبع: noorihamedani.com