شنبه، 30 آبان 1394

پرسش :

فردی کتابهایش را وسیله ترویج عقاید باطله قرار داده، به طوری که با کلیه مظاهر حجت و ولایت نسبت به ائمه اطهار سلام الله علیهم اجمعین مخالفت نموده، تا آنجا که جشن و چراغانی جهت موالید ائمه علیهم السلام و ساختن مساجد و امثال آن را صریحا بدعت شمرده و حرمهای مطهر ائمه علیهم السلام را با سایر زمینها در شرف مساوی دانسته و نسبت به طهارت صدیقه طاهره سلام الله علیها و مسایل شفاعت، شهادت ثالثه، وجود شیطان، وجود ملک، لیله القدر، علم امام، سجده بر تربت سید الشهداء و بسیاری از امور مسلمه مذهب تشکیک و تردید و یا انکار نموده، یا مردم را نسبت به قاطبه علما حیا و میتا بدبین و مردد ساخته و در زکوه روش مخالفین را اختیار کرده و تقلید از مراجع را بدعت شمرده و در عید فطر همه ساله تابع اهل سنت شده و اشخاص را به عنوان این که اسم خدا بالاتر از اسم ائمه است از تسمیه نام حسنین منع نموده و بالاخره منکر معراج جسمانی گردیده است.با توجه به موارد فوق و این که در کتابهایش چنین تفکرات و اعتقاداتی را ترویج می‌کند، مستدعی است نظر مبارک خود را اولا راجع به خود وی و ثانیا خواندن کتابهایش به همراه نگهداری آنها اعلام فرمایید.

پاسخ :
این شخص با توجه به اوصاف و اعمالی که در فوق ذکر شده ضال و مضل است و خواندن و منتشر کردن و نگهداشتن کتابهایش با خصوصیاتی که در فوق مذکور است حرام است مگر برای کسانی که به این قصد مطالعه کنند که بخواهد جواب دهند و قدرت جواب دادن را نیز داشته باشند.
منبع: noorihamedani.com