شنبه، 30 آبان 1394

پرسش :

با توجه به این که اکثر بیمارانی که به تشخیص قطعی علم پزشکی امیدی به بهبودی آنها نیست از طریق داخل رگی تغذیه می شوند الف: آیا پزشک مجاز است با خواست خود آنها به جای قطع مداوا آتانازی غیر فعال از ادامه تغذیه وی ممانعت بعمل آورد؟ نظر شریف را در مورد بندهای ذیل بیان فرمایید. ب ـ در مواردی که بیمار در حالت اغماء باشد و نتوان از خواسته وی آگاه شد آیا موافقت و اصرار اطرافیان بیمار می تواند ملاک عمل پزشک برای قطع مداوا باشد؟

پاسخ :
پاسخ:الف- هر اقدامی و عملی که موجب خطر و ضرر فعلی بیمار است جایز نیست.
پاسخ:ب- نمی تواند.
منبع: noorihamedani.com