شنبه، 30 آبان 1394

پرسش :

لطفا به سوال‌های ذیل پاسخ دهید: الف) اگر فرد وصیت کند که پس از فوت، عضوی از او را به دیگری پیوند زنند، آیا اولیاء میت می‌توانند به وصیت عمل ننمایند؟ ب) اگر فردی طبق سوال قبل وصیت کرده و پزشک به وصیت عمل نموده است، آیا اولیاء میت می‌توانند علیه پزشک شکایت نمایند؟ و آیا می‌توانند دیه، درخواست نمایند؟

پاسخ :
جواب الف) لازم است در صورت امکان به وصیت عمل شود.
جواب ب) اگر به وصیت عمل شده کسی حق اعتراض و شکایت ندارد و در خواست دیه به کیفیت وصیت مربوط می شود.
منبع: noorihamedani.com