دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

امروزه علم پزشکی بسیار پیشرفت نموده است و پزشکان می‌توانند برخی از اعضای فردی را که به طور طبیعی فوت کرده و ضربان قلب نیز از کار افتاده است، به بیمارانی که در خطر مرگ هستند و یا زندگانی پر مشقت و رنج آوری دارند پیوند زنند (مانند کلیه، استخوان، کبد، چشم، و غیره) آیا این عمل جایز است؟

پاسخ :
این عمل جایز است ولی اگر وصیت نکرده است لازم است با نظر و اجازه فقیه انجام شود.
منبع: noorihamedani.com