دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

متأسفانه در بعضی خانواده ها و حتی خانواده های مذهبی هنگامی که مجالس عروسی برگذار می کنند مرتکب خیلی از حرام ها از قبیل رقص و اختلاط زن و مرد نامحرم و ترانه های حرام می شوند و استدلالشان این است که مجلس عروسی بایستی شاد باشد و غالبا می گویند یک شب که بیشتر نیست لطفا بفرمایید این استدلال صحیح است یا خیر؟ و شرکت در این مجالس (با فرض این که اگر شرکت نکند خانواده مذکور ناراحت شده و بعد قطع رابطه می کنند) چه حکمی دارد؟

پاسخ :
شرکت در مجالس حرام حرام است، مگر این که بتوان نهی از منکر نمود و لازم است که مسلمان همیشه بر اساس دین مقدس اسلام حرکت نماید.
منبع: noorihamedani.com