دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

مدارهای ماهواره ای در سازمانی معین به کشورها اختصاص می یابد که بعد از این اختصاص آن کشور می تواند ماهواره های خود اعم از خود ساخته، خریده یا استیجاری را در آن مدارهای محلی قرار دهد.حق استفاده این کشورها از این مدارها به نحو مالکیت است یا حق انتفاع؟ و آیا اجاره و یا وقف آنها توسط این کشورها ممکن است؟

پاسخ :
کلیه موضوعاتی از این قبیل جزء انفال است و منوط به نظر فقیه جامع الشرایط است و کلیه انتفاعات و تصرفات لازم است با نظر او انجام بگیرد.
منبع: noorihamedani.com