دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

برخی عروس و دامادها در شب عروسی، نماز مغرب و عشا و فردا صبح را نمی خوانند و گاهی هم می گویند خداوند گناهان این یک شب را می بخشد. آیا واقعا همین طور است و حکم شرعی و وظیفه دینی این گونه اشخاص چیست؟ و اگر امکان دارد با توجه به شرایط و محدودیت هایی که برای عروس و دامادها در این شب وجود دارد راه حلها و راهنمایی‌هایی برای آنان از جهت وضو و غسل و نماز بیان فرمایید.

پاسخ :
نماز رکن دین اسلام است و نخستین نشانه یک مسلمان نماز خواندن است و از مرد در هیچ حال و از زن جز در عادت ماهانه و نفاس ساقط نیست بنابراین به هیچ عنوان نباید در ادای این فریضه الهی سستی شود و اگر عذر شرعی ـ نه خیالی ـ برای غسل وجود دارد باید با تیمم نماز خوانده شود و باید توجه داشت که اسلام عنایت دارد که ازدواج و زفاف با نام خداوند و نماز مستحبی مخصوص و دعا انجام شود تا مبارک باشد.
منبع: noorihamedani.com