دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

مشاهده می شود در نیروهای مسلح، عده ای از عناصر کادر ساعات اداری و غیر اداری از سربازان وظیفه جهت امور شخصی خود استفاده می نمایند، خواهشمند است نظر مبارک خویش را در این خصوص بیان فرمایید، آیا پرسنل کادر در قبال استفاده از پرسنل وظیفه در ساعات غیر داری (مانند نقاشی ساختمان و…) بایستی هزینه ای را به دولت یا شخص کننده کار بپردازد؟

پاسخ :
جواز استفاده از پرسنل وظیفه برای افرادی که ذکر کرده اید و عدم جواز آن تابع ضوابط حکومت اسلامی است و حکم هزینه مورد سوال نیز همین است.
منبع: noorihamedani.com