دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

اینجانب امسال ماه مبارک رمضان در روستایی که بودم مشکل سقط جنین در سالهای قبل برای عده ای از خانواده ها پیش آمده که چگونگی گناه و دیه مربوط به آن را استفتاء و در قالب سه پرسش در ذیل مطرح می نمایم: الف ـ اگر سقط جنین بعد از ولوج روح باشد و زوجین معا دخالت داشته باشند. ب ـ اگر زوجه بدون اطلاع و رضایت زوج اقدام نماید. پ ـ اگر زوج با اکراه زوجه اقدام به سقط نماید حکم آن را بیان فرمایید.

پاسخ :
پاسخ: الف: در صورتی که ابوین هر دو مباشرت در سقط جنین داشته باشند دیه جنین به طبقات بعد می رسد.
پاسخ: ب: در این صورت لازم است زوجه دیه را به پدر جنین بپردازد.
پاسخ: پ: اگر اکراه به حدی برسد که مادر جنین هیچ اختیاری نداشته باشد و پدر شخصا اقدام به سقط جنین کند در این صورت لازم است پدر به مادر دیه جنین را بپردازد.
منبع: noorihamedani.com