دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

کتابهایی که در فرودگاه طی ده سال گذشته توسط ماموران سعودی از زائران خانه خدا اخذ و ضبط گردیده اکنون به سازمان حج و زیارت عودت داده شده است. در حالی که اکثر کتابها تکراری و مشابه و صاحبان آنها در بین هفتاد هزار زایر سال گذشته نا مشخص است دشوار و گاهی غیر ممکن و مراجعه صاحبان آنها به سازمان برای دریافت کتب موجب عسر و حرج می باشد، لطفا حکم شرعی را نسبت به این کتابها بیان فرمایید.

پاسخ :
در صورت امکان در روزنامه اعلان شود تا کسانی که میل دارند کتاب خود را دریافت دارند مراجعه کنند و از آن پس حکم مجهول المالک پیدا می‌کند می توانید بفوشید و قیمت آنها را به فقرا بدهید.
منبع: noorihamedani.com