دوشنبه، 9 آذر 1394

پرسش :

در مورد شناسایی مفاسد و منکرات اخلاقی که توسط بعضی افراد در خانه خود انجام می دهند تا چه حد از نظر شرعی جایز است که تجسس کنیم؟ بعضی از مواقع به ما از طریق تلفن اطلاع می دهند که در فلان خانه مرکز فساد بر قرار است آیا جایز است که برای اثبات مطلب مامور بگذاریم که آن خانه را تحت نظر بگیرد؟

پاسخ :
تجسس از عیوب مسلمانان حرام است مگر این که ضوابط حکومت اسلامی برای افراد مخصوص اقتضا کند.
منبع: noorihamedani.com