پنجشنبه، 19 آذر 1394

پرسش :

فردی به تعداد چند سال نماز و روزه استیجاری به عهده دارد اما مشخصات اموات را به منظور ادای دین گم کرده است فلذا الان به جهت انجام باید چه کاری را انجام دهد؟ آیا می‌تواند با نیت ما فی الذمه انجام دهد تا برائت یقینی برای او حاصل شود؟ در غیر این صورت حکم چیست؟

پاسخ :
باید نیت ما فی الذمه را برای افرادی که برای آن‌ها اجیر شده است داشته باشد.

منبع: gorgani.ir