پنجشنبه، 19 آذر 1394

پرسش :

كسانى كه داراى فشار خون هستند گاهى از كپسولى استفاده مى‏‌كنند كه آن را زير زبان مى‏‌گذارند و سريعاً جذب شده و احساس فرو رفتن در حلق را نمى‌‏نمايند آيا در ماه رمضان مى‌‏توانند چنين بكنند با توجّه به اين‌كه اگر اين‌ها با اين كار فشار خون را پائين نياورند احتمال عقلائى خطر برايشان وجود دارد؟

پاسخ :
اگر اين قرص با آب دهان مخلوط شود و آب دهان را دور بريزد به روزه ضرر نمى‌‏زند ولى اگر از راه بزاق دهان وارد حلق شود روزه باطل است و اگر در طول سال غير از اين راه ديگرى نيست و حتماً بايد اين كار را انجام دهد روزه با همان حال صحيح است و احتياطاً فديه هم بدهد ولى اگر بعضى از ايّام اين كار را بايد انجام دهد با همان حال روزه بگيرد و احتياطاً بعد از ماه رمضان قضا هم بنمايد.

منبع: gorgani.ir