يکشنبه، 29 آذر 1394

پرسش :

بانک‌ها مبلغی را به عنوان مضاربه در اختیار افراد قرار می‌دهند و پس از مدت معینی مبلغ پرداختی را به علاوه مبلغی ( معین شده از قبل) پس می‌گیرند ایا استفاده از این مبلغ برای ما صحیح است؟

پاسخ :
مضاربه این است که کسی پول در اختیار دیگری قرار می‌دهد که با ان خرید و فروش کند و سود را طبق قرار داد و تعیین سهم هر کدام مثلا نصف یا ثلث تقسیم کنند اگر بانک چنین معامله‌ای انجام دهد اشکال ندارد و مأذون در صرف پول در مورد دیگر نیستید.

منبع:sistani.org