دوشنبه، 5 بهمن 1394

پرسش :

در ماه مبارک رمضان قبل از اذان صبح به منظور انجام غسل جنابت به حمام رفتم. کمی بعد از شروع غسل آب بطور غیر معمول سرد شد طوری که از ادامه غسل باز ماندم و اذان گفته شد . بعد از آن با تهیه شدن مقداری اب گرم غسل را ادامه دادم و بعد آب حمام هم گرم شد و غسل را به پایان رساندم ولی هوا روشن شده بود. خواهشمندم بفرمائید: ۱ _ آیا گناهی مرتکب شده ام؟ ۲ _ روزه این روز چه حالتی پیدا می کند؟

پاسخ :
اگر قبل از دخول فجر یقین داشت (به اشتباه) که تیمم در ضیق وقت بر او واجب نیست روزه او صحیح است.

منبع: sistani.org