دوشنبه، 5 بهمن 1394

پرسش :

همسر اینجانب برای این که بتواند تمام ماه مبارک رمضان را روزه بگیرد از قرص ضد بارداری استفاده می کند. اما متاسفانه در یک شب که نتوانسته بودیم سحر بیدار شویم و نتواتنسته بود از قرص استفاده کند در اثر غفلت و عدم آشنایی با مساله شرعی (بخاطر این که دوره ماهانه اش آغاز نشود و حداقل ۱ هفته از ماه مبارک را از دست ندهد) صبح بعد از اذان از قرص استفاده کرده و بعد برای رفع ناراحتی معده که در اثر استفاده از قرص بوجود آمده اندکی غذا نیز مصرف نموده است. حال سوال این است که آیا به خاطر این اشتباه باید کفاره هم بدهد؟ با توجه به این که بعد از وقوف به مساله تا افطار امساک کرده است. در ضمن در صورتی که کفاره واجب گردد آیا بعد از ادای آن از گناه مبرا هست یا خیر؟

پاسخ :
اگر اطمینان داشت که خوردن آن جایز است فقط آن روز را قضا کند.

منبع: sistani.org