دوشنبه، 5 بهمن 1394

پرسش :

آیا بخار آب داخل حمام اگر استشمام شود مبطل روزه می باشد یا خیر؟ در صورتی که مبطل روزه باشد برای استحمام چه باید کرد در مورد مه غلیظ حکم چگونه است؟

پاسخ :
استنشاق آن مبطل روزه نیست بله در صورتی که بخار غلیظ یا مه با اجتماع اجزاء آبی وارد جوف گردد به حدی که عرفا صدق آشامیدن کند مبطل روزه است که معمولا تحقق چنین چیزی خیلی بعید است.

منبع: sistani.org