دوشنبه، 5 بهمن 1394

پرسش :

لطفا بفرمایید این که فرد در ۴ جا می تواند نمازش را تمام بخواند ایا مثالا اگر هتلی در کربلا و یا مکه و یا مدینه و یا کوفه باشد نیز می تواند نمازش را تمام بخواند و روزه اش را بگیرد یا تنها اختصاص حائر دارد اگر صحن و سرای جدید اضافه شود چطور؟

پاسخ :
در کل شهر مکه و شهر مدینه و شهر کوفه (که شامل مسجد سهله نیز می شود) جایز است مسافر نماز را تمام بخواند و همچنین تا نه متر و نیم اطراف ضریح مبارک امام حسین علیه السلام، ولی روزه نمی تواند بگیرد.

منبع: sistani.org