جمعه، 3 ارديبهشت 1395

پرسش :

مردی کسی را وکیل کرده که همسرش را طلاق دهد. همسر برای اینکه زوج دیگر حق رجوع نداشته باشد، مهرش را بذل نموده تا طلاق مبارات صورت پذیرد. وکیل با کسب رضایت موکل، صیغه طلاق مبارات جاری می‌کند. آیا حق رجوع برای زوج باقی است؟ نیز در صورتی‌که زوجه از بذل خود در زمان عده رجوع کند، آیا حق رجوع برای زوج باقی است؟

پاسخ :
مبارات در صورتی صحیح است که هر دو از یکدیگر کراهت داشته باشند و اگر فقط از طرف زوجه باشد خلع است و به هر حال اگر با شرایط طلاق خلع یا مبارات انجام بگیرد زوج حق رجوع ندارد مگر اینکه زوجه در عده از بذل خود رجوع کند.

منبع: sistani.org