چهارشنبه، 22 ارديبهشت 1395

پرسش :

جوانی هستم که می خواهم انسانی با تقوا باشم تا خداوند تبارک و تعالی و امام زمان «ارواحنافداه» از من راضی باشند چه کار کنم؟

پاسخ :
اهمیت به واجبات مخصوصاً نماز، اهمیت به مستحبات مخصوصاً خدمت به خلق خدا، اهمیت به اجتناب از گناه مخصوصاً حقّ الناس داشته باشید، خداوند حتماً به شما کمک می کند.

انس با قرآن و توسل به اهل بیت«علیهم السلام» در این راه خیلی تأثیر دارد.

منبع: almazaheri.ir