پنجشنبه، 23 ارديبهشت 1395

پرسش :

اینجانب در انگلیس زندگی می‌کنم آنجا شرکت‌های بیمه پول زیادی به مشتریان خود می‌دهند به ویژه در صورت جراحی در اعضاء بدن بنده به علت عدم علم یک کار انجام دادم که انگشت دست خود را بریدم و از جانب شرکت پول زیادی به اینجانب رسید. این کار بنده از جهت شرعی چه حکمی دارد؟ آیا به گردن اینجانب کفاره‌ای هست؟اگر روشن شود که شرکت بیمه مسلمان نیست و کشور هم مسلمان نیست؟

پاسخ :
بر شما کفاره‌ای لازم نیست و می‌توانید پولی را که دریافت کرده‌اید برای خود تملک کنید.

منبع: sistani.org