جمعه، 24 ارديبهشت 1395

پرسش :

من با همسرم حدود یک سال است اختلاف داریم ایشان مطالبه مهرشان را می‌کند و مبلغ آن سنگین است از طرفی با ایشان صحبت کرده بودم تا این مبلغ را در آینده بعد از استطاعت مالی به ایشان بپردازم از طرفی دیگر ایشان در بین جمعی از بزرگان چندین مرتبه گفته‌اند که حاضر به ادامه زندگی با اینجانب نیستند و طلاق می‌خواهند ولی چون قوانین به نحوی است می‌توانند این مبلغ را بگیرند از اقدام قانوانی امتناع کرده و مرا اسیر کرده‌اند از طرفی وضعی را ایشان بوجود اورده‌اند از نظر شرعی برای من مشکلاتی بوجود آورده است. با توجه به موارد فوق الذکر وضع شرعی پرداخت مهریه چگونه است؟

پاسخ :
شما بدهکارید و در صورت امکان باید بپردازید مگر این‌که زمانی برای پرداخت آن معین کرده باشید و اگر زمانی معین نکرده‌اید و تاکنون دخول صورت نگرفته همسرتان می‌تواند تمکین نکند تامهر بگیرد.

منبع: sistani.org