جمعه، 24 ارديبهشت 1395

پرسش :

آیا خواندن نماز زفاف و دعای آن در شب اول عقد واجب است. و اگر زن و شوهر تنها استمناء کرده و مرد داخل نشده‌باشد و با دست خود زن را تحریک کرده حکم آن چیست؟

پاسخ :
در هیچ شبی واجب نیست بلکه مستحب است و استحباب آن هم در شب عروسی است و اگر دخول نشده‌باشد در صورتی‌که از مرد منی خارج شود غسل بر او واجب است و بر زن هم اگر آب خارج شود و به حالت ارگاسم برسد غسل واجب است و اگر نرسد و آب زیاد باشد هم احتیاطاً باید غسل کند.

منبع: sistani.org