جمعه، 24 ارديبهشت 1395

پرسش :

آیا پرداخت نفقه زوجه‌ای که در عقد بستگی تمکین تامّ نمی‌کند بر زوج لازم است؟

پاسخ :
چنانچه مقصود زمانی است که دختر هنوز به خانه شوهر نرفته چنانچه شرط شده که زن می‌تواند تمکین تامّ نکند ولو از باب شرط ارتکازی ناشی از تعارف بر او تمکین تام لازم نیست و شوهر، هم که شرط عدم انفاق در این مدت کرده ولو از همان باب شرط ارتکازی انفاق بر او هم واجب نیست.

منبع: sistani.org