شنبه، 25 ارديبهشت 1395

پرسش :

اخیرا قرض‌الحسنه‌ها شرطی برای دادن وام قرار داده‌اند که برای دادن وام معینی باید درآن قرض‌الحسنه سپرده گذاری شود این کار چه حکمی دارد ثانیا این قرض الحسنه‌ها عموما با این سپرده‌ها فعالیتهای اقتصادی کرده و به سپرده گذاران هیچ سودی از در‌آمد‌های که دارد و ندارد و علاوه برآن کارمزد هم می‌گیرند آیا شرعا جایز است؟

پاسخ :
سپردن مبلغ یاد شده به شرط اینکه صندوق قرض بدهد جایز نیست وعلی‌أی حال گرفتن قرض از صندوق قرض‌الحسنه بعد ازآن اشکال ندارد.

منبع: sistani.org